28.okt 2023

Klesbyttedag på biblioteket

Hva: Klesbyttedag og reparasjonsverksted
Når: 28.okt, kl. 11:00
Hvor: Hovedbiblioteket. Peter Egges plass, Trondheim

28. oktober kl. 11.00

Naturvernforbundet og Trondheim folkebibliotek samarbeider om å arrangere klesbyttedag lørdag 28. oktober. Klesbyttedagen arrangeres på hovedbiblioteket i Trondheim.

Ta med inntil sju rene, hele, freshe plagg – og få byttelapper som du kan bruke til å skaffe deg andre plagg. Vi tar imot både barne- og ungdomsklær, dame- og herreklær.

Tidspunkt for innlevering av klær kommer.

Du kan få utført enkle reparasjoner og endringer på klær. Vi stiller med erfarne syere, men ta med ekstradeler som glidelåser og knapper selv.
Maks 3 reparasjoner eller klesendringer per person 

Her kan du finne tips til å ta vare på de klærne de allerede har: Fiks selv eller finn en reparatør – Ta vare på det du har (tavarepadetduhar.no)

Kan du hjelpe til noen timer?

Klesbyttedagene har blitt veldig populære, så det kommer mye folk og mange klesplagg. Vi trenger derfor hjelp med å ta i mot klær, sortere dem, dele ut – og samle inn byttelapper, rydde og annet. Vi trenger hjelp til å ta imot klær både torsdag og fredag, i tillegg til hjelp lørdag.

Har du lyst til å gjøre en positiv innsats for natur og klima, sammen med en masse hyggelige folk? Vi kan friste med T-skjorte og gratis lunsj : ) Ta kontakt med Marina mag@naturvernforbundet.no