18.okt 2023

Miljøkveld med foredrag om natur og helse

Hva: Miljøkveld
Når: 18.okt, kl. 19:00
Hvor: Habitat Bar, Olav Tryggvason gt, Trondheim

Naturen påvirker oss fysisk og mentalt. Åse Dragland forteller nærmere hvordan naturen påvirker oss.

granskog med sollys

På vår miljøkveld i oktober vil Åse Dragland vil fortelle om hvordan naturen påvirker oss – fysisk og mentalt. Hjernen vår endrer seg i naturen. Furutrær påvirker immunforsvaret vårt. Oppmerksomheten gjenvinnes, og puls og blodtrykk reduseres etter kort tids opphold. Boka «Slik påvirker naturen oss» brukes i dag i opplæringen ved Dronning Mauds minne, og kommer som podkast i oktober.

Bruk av naturen i behandling av rusavhengige

Etter foredraget av Åse Dragland vil Håkon Jarwson fra Tyrili på Høvringen utenfor byen, fortelle hvordan de bruker naturen i behandlingen av rusavhengige.

Miljøkveld – uformell møtearena for klima- og miljøinteresserte

Miljøkveld arrangeres omtrent månedlig, med ulike tema og innledere. Arrangementene er en kombinasjon av faglig og sosialt treff. Her er både medlemmer og andre interesserte velkommen. Vi ønsker spesielt nye medlemmer velkommen – her er det lett å komme i prat med andre!

Gratis adgang.

Habitat Bar er lett tilgjengelig med buss (Holdeplass Olav Tryggvasonsgt). Lokalet ligger i første etasje og er uten trapper. Det er mulighet til å kjøpe mat og drikke før, under og etter arrangementet.