Fugletur til Liaberga naturreservat

Onsdag 24. mai arrangerer vi fugletur for alle interesserte til Liaberga naturreservat. Oppmøte på parkeringsplassen ved Liaberga kl 18.00

Guide er ornitolog Tom Roger ØsteråsTom Roger Østerås

Vi er så heldige at vi får med oss ornitolog Tom Roger Østerås som guide for å se og lytte til det rike fuglelivet i Liaberga. Han jobber i felt med å kartlegge fuglebestander, underviser på universitetet og er kjent for å ta vare på skadede ugler og ørn.

Liaberga er et av Stjørdals naturreservater og er fredet fordi det er en av fylkets største almelier med en rik og interessant flora. Det betyr at vi selvfølgelig opptrer med ro og forsiktighet når vi besøker området.

Ta med matpakke, drikke og kikkert om du har. Det tar ca 30 minutter å kjøre fra Stjørdal sentrum, og omtrent 55 minutter fra Meråker. Vi oppfordrer til samkjøring. Skriv gjerne noen linjer her på arrangementssiden om du har plass eller trenger skyss. Det ligger en parkeringsplass langs Bulandsveien på østsida av Ausetvatnet, hvor det er begrenset med plass. Markeringen på kartet er omtrentelig.

Om det skulle bli mye regn vil arrangementet bli avlyst. Sjekk på arrangementssiden om du er i tvil om været innbyr til fugletur.

Alle er hjertelig velkomne og turen er selvfølgelig gratis.

DENNE TUREN BLE DESSVERRE AVLYST PÅ GRUNN AV STERK VIND!