Stand på Stjørdal torg

Lørdag 2. september sto vi på stand fordi vi mener natur og klima bør være den aller viktigste saken i valgkampen. All natur ligger i en kommune og gjennom arealpolitikken er det kommunepolitikerne som bestemmer hvordan naturen skal forvaltes. Derfor er det viktig å velge natur- og klimasmarte politikere.

Naturvernforbundet i Stjørdal og Meråker står på stand på Stjørdal torgMorten Harper

2. september 2023 sto vi på stand på torget på Stjørdal sammen med Frigårdens venner som gjør en utmerket innsats, med stor kjærlighet for bygda si og ukuelig pågangsmot for naturen i Lånke. Vi fortsetter å kjempe for Frigården!

Stor takk til Aud og Tore som med godt humør, store smil og omsorg for naturen, sto sammen med oss og delte ut flyers og snakket med alle som nærmet seg. Vi trenger medlemmer som engasjerer seg!

Vi er ekstra takknemlige for at Åsmund fra Naturvernforbundet i Trøndelag kom med telt, bord, flyers og fagkunnskap. Det er betryggende og ha med seg en så dyktig og dessuten trivelig kar på laget.

Det er stas å snakke om naturverdiene i Stjørdal, og gøy å følge med på folkelivet og politikerne. Vi var heldige og fikk snakket med mange hyggelige mennesker, kjente og ukjente, politikere og ikkepolitikere og folk vi var enige og uenige med.

Takk til alle vi snakket med!

Neste lørdag, 9. september kommer Miljøagentene og Birdlife, da blir det liv. Så møt opp og ta en prat!

(Det er synd at vi ikke tok bilder av standen vår, for den var spesielt fin med åkle-kledde stoler, blomsterduker, interessante bøker og flyers, fine bannere og gulrøtter, godteri og spiselige blomster. Men, vi glemmer den aldri..:)

Naturvernforbundet i Stjørdal og Meråker på standMorten Harper
Naturvernforbundet i Stjørdal og Meråker og Frigårdens venner