Strandrydding på Stokkøya

Naturvernforbundet i Åfjord inviterer til nasjonal strandrydding i samarbeid med andre lokale aktører.

I Stokksund finnes det mange aktive som er gode på å rydde strender. På strandryddedagen samles vi og rydder sammen. Vi møtes ved Stokkøy bakeri. Der finnes det også parkering. Derifra kan man enten dra til Hosnasand og rydde der, eller ta bilen til Linesøya og rydde en strand der.

Strandryddedagen passer for alle, også barnefamilier. Barna kan bli med og bli plastjegere og registrere plast de finner på plastjakten.no.
Kanskje møter dere også en av havets vaktmester fra #sammehav?
De er å finne online og besøker nå og da skoler og barnehager lokalt, med den kulturelle skolesekken. Følg med online utover høsten og bli mer kjent med rare Kniuti og Boldo på sin ferd. De bor ved SammeHav men på hver sin side av havet. På strandryddedagen vil dere møte Knut

Ta på gode klær og skor som passer til været. Utstyr, som poser og hansker, deles ut på Åfjord Frivilligsentral og Hosnasand. De første 25 st. som blir med får et gavekort på bakeriet.

Start eller avslutt ryddingen på bygdeboksen med de beste kanelsnurrene og ekte italiensk pizza.

Facebook-event finner du her.

Har du, familien,eller vennegjengen lyst å adoptere en bit av Norge? Mer informasjon om dette finner du her: https://holdnorgerent.no/minbitavnorge

Informasjon om covid-19:

– Hvis du føler deg syk, bli hjemme.

– Ta med antibac

– Hold en meters avstand til andre som ikke tilhører kohorten din.