Ny medarbeider

Naturvernforbundet i Troms ønsker Kristin Dahl velkommen!

Kristin står foran en foss

Naturvernforbundet I Troms ønsker Kristin Dahl velkommen som vår fylkessekretær, i første omgang i ei 50% stilling ut juni 2025. 

Kristin har en bachelor i geologi fra UiT Norges arktiske universitet, hvor hun der inkorporerte flere klima- og miljøfokuserte emner, da dette var noe som vekket stort engasjement! Studiet har bla. gitt bred kompetanse innen tolkning av geologiske prinsipper og kartlegging, hvor hun selv har en personlig interesse for jordsmonn, marin geologi og sedimentologi.

Hun har også oppnådd sertifisering innen geografisk informasjonsprogramvaren QGIS hvor prosjektoppgaven tok for seg en geologisk ekskursjon til Tromsdalstinden – neste gang turen går dit, hvorfor ikke ta med deg dette kartet!   

Om sin motivasjon for å jobbe i Naturvernforbundet: 

“Jeg satt meg ned for å skrive søknad omtrent sekundet etter jeg kom over annonsen da jeg har et sterkt ønske om å bidra til formidling av klimakunnskap og spesielt jobbe mot en mer bærekraftig forvaltning av vår natur her i nord.  

Denne muligheten skal jeg ta godt vare på og jeg ønsker iherdig at alle skal kunne ha glede av å være ute, om det så er på en høy fjelltopp, en lett tilgjengelig turvei i nærområdet eller i fjæra.  

Jeg har tro på menneskets evne til å gjøre endringer i sine liv for å minske vårt økologiske fotavtrykk, og at vi må gi naturen rom til å blomstre i fred og ikke minst la den få tilpasse seg klimaendringene så godt den kan.   

Jeg skal spre Naturvernforbundets gode arbeid til brevvennene mine og før man vet ordet av det er nordnorsk naturvern på alles lepper i Tyskland, USA og Singapore.” 

Vi ønsker Kristin velkommen til oss i Naturvernforbundet!