14.feb 2024

Økologisk hagebruk for nybegynnere

Hva: Naturvennlig hage
Når: 14.feb, kl. 18:00
Hvor: Hadeland videregående skole, Auditoriet

Å dyrke din egen økologiske hage er ikke bare en måte å forbedre din egen helse og velvære på, det er også en hjelpende hånd til naturen rundt oss Naturvernforbundet i Gran og Lunner har invitert De Haes gartneri til et inspirerende foredrag om hvordan du kan komme i gang med din økologiske hage.

Hvorfor økologisk? 🌍
Å drive en økologisk hage handler om mer enn bare å dyrke mat. Det handler om å respektere jorden vi arbeider med, og skape et blomstrende miljø for både planter og insekter. Hvorfor velge sprøytemidler og kunstgjødsel når vi kan skape et balansert økosystem i vår egen bakgård?

Lavterskelgleder for alle! 🌷
Dette arrangementet er spesielt designet for de som er nye i verdenen av økologisk hagearbeid. Vi ønsker å vise at det ikke krever avansert kunnskap eller store ressurser å starte din egen bærekraftige hage. De Haes bidrar med inspirasjon til enkle metoder, smarte triks og gledene ved å se fruktene av ditt eget arbeid blomstre.

Ta Vare på Insektene: Hagenes Livgivere 🐝
Insekter er hagens små helter! Vi vil utforske viktigheten av å ta vare på disse små skapningene som pollinerer blomstene våre og holder vårt økosystem i balanse. Skape et paradis for bier, sommerfugler og andre insekter, og se hvordan de belønner oss med frodige hager fulle av liv.

Vi ser frem til å dele denne dagen med dere, og håper at vår kjærlighet for økologisk hagearbeid vil spre seg for å skape en grønnere, sunnere og mer harmonisk hage 🌿🌸