Ny medarbeider

Naturvernforbundet i Finnmark ønsker Lone Bjørkmann velkommen!

Vi ønsker Lone Bjørkmann velkommen som fylkessekretær for Naturvernforbundet i Finnmark, i første omgang i 50 % stilling ut 2023.

Lone har bakgrunn i mediekommunikasjon, og kompetanse innen
design, dokumentasjon, kampanjer og formidling – blant annet deling av prosjekter på nett og i sosiale media. Hun har mastergrad innenfor medie- og dokumentasjonsvitenskap.

I tillegg til engasjementet som fylkessekretær, har Lone 50 % stilling i prosjektet Vårt Hav – et samarbeidsprosjekt mellom Naturvernforbundet i Finnmark og Naturvernforbundet i Troms. Om sitt engasjement for havet sier hun:

«Jeg er så glad i havet og alle dyrene som bor der. Havet er vår felles ressurs som er utrolig viktig, og vi trenger alle å hjelpe til med å holde det rent og motvirke forsøpling.»

Om sin motivasjon for å jobbe for Naturvernforbundet:

«Jeg har lyst å jobbe for Naturvernforbundet fordi jeg synes det er veldig viktig å jobbe mot et bedre klima og mot god formidling av naturforvaltning.

Jeg er kjempetakknemlig for å kunne arbeide med naturvern, og for muligheten jeg har fått til det. Jeg har alltid har vært glad i naturen og hatt mine beste opplevelser der. Jeg er lidenskapelig opptatt av hav, fjell og vidde, og naturen i våre nærområder. Jeg liker å dra på tur, ta bilder og å kunne bidra med at naturen blir bevart også til neste generasjon.

Jeg har tro på et positivt syn på fremtiden, hvor endringsvilje og å se det vakre i naturen vil bøte mot naturendringer.»

Vi ønsker Lone velkommen til Naturvernforbundet i Finnmark!