Energismart i ny drakt

Energismart.no lanseres i ny drakt! Nettsiden hjelper deg å kutte strømregningen, redusere CO2-utslipp og spare urørt natur.

energismart i ny drakt

Naturvernforbundet Hordaland lanserer nå nettsiden energismart.no i ny drakt. Den har fått oppdatert design og bruker nå samme mal som alle prosjektsidene til Naturvernforbundet.

Hjelper boligeiere med energieffektivisering

Målet med nettsiden er å gi deg nyttig, oppdatert informasjon om tiltak for å redusere energibruken i boligen din.

Energieffektivisering er den største kilden til ny, ren og konfliktfri kraft. Hvis vi skal nå klimamål og unngå å bygge ned urørt natur, må vi øke energieffektiviteten i husene våre.

Energieffektiviseringstiltak gir deg dessuten lavere strømregning, og kan bidra til bedre komfort i boligen.

energismart.no finner du mange tips. Der kan du lese om hvordan du kan kutte strømbruken gjennom små og store tiltak. Les om smart varmestyring, eller hvilke energioppgraderinger som lønner seg mest for akkurat ditt hus. Vi samler også ‘energihistorier’: intervjuer med huseiere som har gjennomført tiltak for å få ned energibruken.

Hjelp av studenter

I arbeidet med å utforme den nye nettsiden har vi fått godt hjelp av fem studenter ved UiB. Takk til Benedikte Sørensen Hertzenberg, Magnus Brodtkorb, Sara Elvebakk, Sara Wergeland og Sunniva Heggem!

Benedikte Sørensen Hertzenberg, Sara Elvebakk, Sara Wergeland, Magnus Brodtkorb og Sunniva Heggem presenterer resultatene av arbeidet deres i kurset CET201.

Disse fem hadde Energismart som case i UiB-kurset CET201 Bærekraftig innovasjon. Resultatene deres har vært sentrale i arbeidet med å gi ny utforming til Energismart slik du ser det i dag.

Tusen takk!