Hordaland

Bredsgården 1E, 5003 Bergen 55 30 06 60 hordaland@naturvernforbundet.no

Me jobbar for å ta vare på elvane, fjella, fjordane, sjøane og skogane. Me vil ha grøne, utsleppsfrie gå- og sykkelbyar, bygder og tettstader.

Bevare, ikke rasere! Stans Hordfast!

Der Hordfast er enkelte partiers våte drøm, er monsterveiprosjektet også svært dårlig nytt for både klimaet og for den verdifulle myren, regnskogen og kystlandskapet som blir ødelagt. Derfor foreslår vi at vi lager nasjonalpark – ikke motorvei!

Russeblåstjerne, dus bakgrunn, hagerømlingerRobin Brewer

Bli kjent med hagerømlingene

Vi har laget en del artikler som grundig forklarer hvordan du gjenkjenner de skadelige, fremmede artene, hvordan du fjerner dem og hva du kan plante i stedet.

Oppdrag Blomstereng

I dette skoleprosjektet lærer elevene om plantens livssyklus og biologisk mangfold. De sanker frø fra lokale villblomster og forvandler tomme gressplener til blomsterenger der humler og bier kan spise og kose seg. Tar din klasse oppdraget?

møte med mennesker

Naturlig onsdag

Med jevne mellomrom inviterer vi til faglige og sosiale møter om natur, miljø og smarte løsninger! Her kan du knytte kontakter og utvikle gode ideer.

Nei takk til reklame

Vi har trykket opp klistremerker som du kan feste på postkassa di for å begrense mengden av unødvendig reklame. Vi sender det gratis til våre medlemmer som ønsker det. Skal vi sende det til deg i posten? 

Klistremerker, nei takk til uadressert reklame
Adrian Lombardo

Skriv under: Nei til hogst av gammel naturskog

De siste gamle naturskogene er i ferd med å forsvinne på grunn av industrielt skogbruk. Signér vår underskriftskampanje og si din mening om saken.

Støttespillere i Hordaland

Logo-RGB-bredde-Bergenkommune
BIR logo i hvit runding
hmf_logo_green_rgb (2)
Mdir_logo_sekundaer_pos_RGB
MARFO_logo_horisontal_RGB_NY_PNG