Hordaland

Bredsgården 1E, 5003 Bergen 55 30 06 60 hordaland@naturvernforbundet.no

Me jobbar for å ta vare på elvane, fjella, fjordane, sjøane og skogane. Me vil ha grøne, utsleppsfrie gå- og sykkelbyar, bygder og tettstader.

Et mer mangfoldig styre

Valgkomiteen ønsker tips til kandidater til styret i Naturvernforbundet Hordaland innen 2. januar. Har du noen gode forslag?

Bli medlem i Naturvernforbundet!

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Sammen kan vi stanse klimaendringene og naturtapet. Send SMS med NATUR til 2002.

Bevare, ikke rasere! Stans Hordfast!

Der Hordfast er enkelte partiers våte drøm, er monsterveiprosjektet også svært dårlig nytt for klimaet, den verdifulle myren, regnskogen og kystlandskapet. Vi vil heller ha nasjonalpark – ikke motorvei!

hordfast, kart og bilde

Oppdrag Blomstereng

I dette skoleprosjektet lærer elevene om plantens livssyklus og biologisk mangfold. De sanker frø fra lokale villblomster, som de bruker til å forvandle tomme gressplener til blomsterenger der humler og bier kan spise og kose seg. Tar din klasse oppdraget?

møte med mennesker

Medlemsmøter og seminarer

Med jevne mellomrom inviterer vi til faglige og sosiale møter om natur, miljø og smarte løsninger. Her kan du knytte kontakter, utvikle gode ideer og lære mer om natur og miljø.

Nei takk til reklame

Vil du begrense mengden med reklame du får i posten? Da kan du merke postkassa di for å gi beskjed om at du ikke trenger uadressert reklame. Du kan enten lage din egen lapp, eller bestille gratis klistremerker hos oss. Vi sender kun til våre medlemmer i Naturvernforbundet Hordaland.

Klistremerker, nei takk til uadressert reklame

Støttespillere i Hordaland

Logo-RGB-bredde-Bergenkommune
BIR logo i hvit runding
Bærekraftige liv 1- logo
logo_fana_primaer_rgb
hmf_logo_green_rgb (2)
Mdir_logo_sekundaer_pos_RGB
MARFO_logo_horisontal_RGB_NY_PNG
spv-ms-tile-wide
Vestland fylkeskommune_PIX_RGB

Finn ditt lokallag i Hordaland