Reparasjonsgavekortet – info for reparatører

Dette gjør reparatører når kunden vil bruke Reparasjonsgavekortet.

Illustrasjon av ulike verktøy som reparatører bruker, med teksten Reparasjonsgavekortet øverst

Med Reparasjonsgavekortet har det blitt mulig å gi en reparasjon i gave! Reparatører som har blitt med i ordningen gjør følgende for når de har en kunde i sin butikk eller verksted:

1. Ta i mot Reparasjonsgavekortet

Du tar i mot Reparasjonsgavekortet og bruker det som betaling eller delbetaling av tjenesten.

2. Registrer Reparasjonsgavekortet


Registrer gavekortet

Gavekortet kan enten være digitalt eller trykket format. Hvert gavekort er unikt og inneholder en kode av tall, bokstaver eller begge deler. Du registrerer gavekortet i skjemaet under, og får utbetalt hele summen.

3. Utbetal eventuell restverdi

Dersom reparasjonen koster mindre enn verdien på Reparasjonsgavekortet utbetales restverdien til kunden. Reparasjonsgavekortet kan bare brukes en gang.


4. Få verdien refundert

Dere får hele Reparasjonsgavekortets verdi refundert, så snart som mulig og senest innen 14 dager. Dette gjøres manuelt av oss, så vi ber om litt tålmodighet.

Naturvernforbundet støtter reparatørene!

Å reparere tingene våre er noe av det mest miljøvennlige vi kan gjøre. Vi bør alle kunne mer om reparasjon og vedlikehold, men det må også være mulig å levere ting til reparasjon. Derfor støtter vi lokale reparatører og bedrifter gjennom å selge Reparasjonsgavekortet.

Reparasjonsgavekortet er 100% idealistisk og hele gavekortets verdi går uavkortet til reparatøren som kundene benytter seg av.

Har dere spørsmål?

Kontakt oss på reparasjonsgavekortet@naturvernforbundet.no, eller Lena Teigland i Naturvernforbundet Hordaland på lt@naturvernforbundet.no.