Om Naturvernforbundet Oslo Nord

Naturvernforbundet Oslo Nord (NON) er et lokallag under Naturvernforbundet Oslo og Akershus (NOA), som igjen er et fylkeslag av Naturvernforbundet.

Lokallaget ble opprettet i 2003 og representerer over 1500 medlemmer bosatt i bydelene SentrumSt. Hanshaugen, Sagene, Nordre Aker og Marka.  

Siden starten har Naturvernforbundet Oslo Nord engasjert seg i en rekke saker, blant annet vern av marka, Maridalen, bevaring av grønne lunger og turveier. Sakene vi har fokusert på gjenspeiler i stor grad interessene til de mest aktive medlemmene og hva de har ønsket å engasjere seg i. For styret har det fungert veldig bra å kombinere våre lokale enkeltmedlemmers engasjement og kompetanse med det Naturvernforbundet nasjonalt kan tilføre sakene. At Naturvernforbundet Oslo Nord har en stor medlemsmasse gir oss også tyngde og gjør at vi blir lyttet til.

NOA, Naturvernforbundet i Oslo og Akershus, har en lang rekke tilbud til medlemmene i form av enkeltmøter, serier med temamøter, seminarer, aksjoner, kurs, foruten aktiviteter knyttet opp til Frønsvollen, den fantastiske markaplassen NOA disponerer ikke langt fra Frognerseteren. NOAs «onsdagsforum» foregår i Naturvernforbundets lokaler i Maribosgt 8. Lokallaget vil derfor bare unntaksvis legge opp til egne medlemsmøter.

Se også vår Facebook-side