• Redd gammelskogen

    Bli med på artsjakt!

    Les mer

Du er her:

  • Oslo og Akershus

Nyheter

DSC04074
Søknadsfrist 29.06

NOA SØKER BIOLOG/NATURFORVALTER

Naturvernforbundet i Oslo og Akershus (NOA) søker biolog eller naturforvalter til en stilling på 80 % i utgangspunktet, men som kan omgjøres til en 100 % stilling om ønskelig. Arbeidet vil bestå i gjennomføring av tre prosjekter:

ÅpenStall

Sommerfest på Frønsvollen

Grunnet høy skogbrannfare blir det ikke grilling på Frønsvollen i år. Alle oppfordres til å ta med en rett til et koldtbord. Dørene på stallen er åpne fra kl. 18.00. Gjør deg klar for en vakker sommernatt i skogen. Det finnes ca. 15 sengeplasser, men vollen er det rikelig med gode plasser for den som vil ligge ute. Utpå kvelden blir det også Frønsvollsmesterskap i hesteskokasting. Ellers er det kort vei tilbake til Frognerseteren eller ned til Sognsvann.

IMG_1134

Familiesøndagstur til Røverkollen

Håvard Pedersen viste frem både kobbergruve, Maridalsvannets underjordiske ganger til Grorudalen, gamle gravplasser, byens beste utsikt og hoppeløypa. De 10 barna og 20 voksne som var med på turen ble mektig imponert over Røverkollen.

2mittgrønneoslo2015
Nedre Foss Park lørdag 2. juni kl. 12-17

#mittgrønneoslo 2018

Bli med oss på festivalen #mittgrønneoslo. Vi trenger hjelp til fuglekassesnekring, humle-entusiasme og guiding i naturutstilling. Send Mail til maria@noa,no om du kan delta som frivillig.

DSC_0465
kl. 19.00-21.00 på Miljøhuset

Naturnært skogbruk med Mats Hagner

Unik anledning: den kjente professoren Mats Hagner fra Sverige på besøk i Norge, og torsdag 31.05 holder NOA åpent møte om skogbruk på naturens premisser.

Copy 1 red-1046

Fullsatt storsal på Litteraturhuset - insekter engasjerer

Anne Sverdrup-Thygeson holdt spenningen oppe i over en time. Foredraget som tok for seg biologisk mangfold og planetens fremtid interesserte et stort publikum. NOA fulgte opp med introduksjon av artsjakten og vårt arbeid for å bevare biologisk mangfold i Oslo regionen.

IMG_5070

Hogst i Maridalen landskapsvernområde stoppet

NOA er glade for Miljødirektoratets støtte i saken vedrørende hogst i landskapsvernområde Maridalen. Vi håper Fylkesmannen ser nøye på saken og tar sitt eget mål om fleraldrede, varierte skoger på alvor.

Viser fra 1 til 8 av totalt 220 artikler