Pestoboller

Oppdag turmat fra hele verden. Her finner du oppskrift på pestoboller fra turmat.no.

Pestoboller på bålPernille Balslev

Pestoboller – høres ikke det godt ut? Dette er en enkel rett å tilberede på tur, og den består av bare fire ingredienser.

Er du på jakt etter enkel turmat som metter godt, er pestoboller midt i blinken! Du trenger heller ikke pakke sekken full av utstyr for å lage dem.

Ingredienser til 4 porsjoner

  • 1 stk ferdig pizzadeig
  • 0.5 glass pesto
  • 0.5 boks fetaost
  • 1 pose ruccola til pynt

Fremgangsmåte

1. Rull ut deigen og smør på pesto slik at det dekker hele deigen.

2. Fordel små, knuste biter med fetaost jevnt utover deigen.

3. Ha på ønsket mengde ruccola før du ruller deigen sammen til en pølse. HUSK: Rull deigen stramt fra den ene langsiden.

4. Kutt opp biter som er ca 2 cm tykke. Legg pesto-bollene i stekepannen. Vær tålmodig og stek på svak varme slik at de ikke svir seg.

Pizzadeig med pesto, fetaost og ruccolaPernille Balslev
Pestoboller: enkel og god turmat.

Tips:

  • Hvis det er veldig kaldt, eller du vil gjøre det enkelt forbereder du pestobollene før du drar på tur. Legg dem i en boks, og på den måten er de helt klare til å legge i panna når du har slått leir.
  • Steker du på bål, legg panna over glørne og snu jevnlig slik at det ikke svir seg.