Du er her:

Landsmøte 2018 i Stavanger. Foto: Naturvernforbundet

Landsmøte 2018 i Stavanger. Foto: Naturvernforbundet.

Velkommen til landsmøte 2022

Vi har gleden av å innkalle til Naturvernforbundets landsmøte 2022 som finner sted på Hamar 22.-24. april. Fylkeslaget i Innlandet inviterer og er vertskap for møtet sammen med Naturvernforbundet sentralt.

Hold deg oppdatert på landsmøtet:

 

Hva er landsmøtet?
Landsmøtet er Naturvernforbundets øverste og viktigste organ og her bestemmer organisasjonen:

  • Politikken vår - hva er Naturvernforbundets løsninger på natur- og klimakrisen
  • Prioriteringene våre - hva skal vi skal jobbe med de neste årene?
  • Hvem skal sitte i organisasjonens ledelse?

Og ikke minst er landsmøte et sosialt og hyggelig treffpunkt der vi normalt møter natur- og miljøvernere fra hele landet, utveksler erfaringer og ideer og finner inspirasjon.

 

Innkalling og sakspapirer
Innkalling til landsmøte ble sendt til lokal- og fylkeslagene den 29. oktober 2021. Innkallingen og følgebrevet til lokal- og fylkeslag kan du finne her og i menyvalget til høyre (neders om du er leser siden på mobil).  

Sakspapirene vil lastes opp på hjemmesiden så snart de er klare, du finner sakspapirene i menyvalget til høyre eller ved å trykke her

De første sakspapirene vil publiseres i desember. Etter landsstyrets møte i mars vil landsstyrets innstillinger publiseres 11. mars. Endelige sakspapirer vil publiseres og sendes til alle delegatene den 25. mars. De siste innstillingene fra landsstyret vil publiseres og sendes den 6. april. 

Sted
Landsmøtet avholdes på Scandic Hamar (Vangsvegen 121, Hamar), som er en kort gåtur fra Hamar stasjon.

Påmelding til landsmøtet
Påmeldingen til landsmøtet åpner 11. januar 2022, og dere finner mer informasjon om påmelding i menyvalget til høyre, eller ved å trykke her

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon kan dere finne her.

Har dere spørsmål anbefaler vi at dere sjekker ut vår spørsmål og svar side som dere finner her. Dersom dere ikke finner svar på det dere lurer på kan dere ta kontakt med organisasjonsavdelingen på landsmote@naturvernforbundet.no.  

 

Artikkelen ble sist oppdatert: 29.10.2021