Bli med i Klimanettverket!

Vi mennesker har skapt klimakrisen. Men det betyr at vi kan løse den! Meld deg inn i Naturvernforbundet, bli med i vårt klimanettverk og hjelp til med å snu trenden.

klimanettverk logo

Er du også lei av politikernes tomprat? Vil du være med i kampen for rettferdig omstilling og klimakutt som teller? Bli med i Naturvernforbundets klimanettverk!

Her får du:

  • De viktigste klimanyhetene rett i innboksen
  • Bidra til at Norge tar klimaansvar
  • Diskutere ideer med andre klimaengasjerte
  • Delta i verdens koseligste klimafellesskap!

Bli med i Klimanettverket!

"*" indicates required fields

Navn*
Jeg vil bli med i Klimanettverkets...*
Du kan velge begge deler eller bare en.
Samtykke*
Ved å signere dette oppropet samtykker jeg til at Naturvernforbundet lagrer min kontaktinformasjon i forbindelse med Klimanettverket, og kan kontakte meg med relevant informasjon. Naturvernforbundets personvernerklæring: https://naturvernforbundet.no/personvern/

Klimanettverket er et forum for medlemmer i Naturvernforbundet som vil jobbe med klima lokalt og/eller nasjonalt. Nettverket (tidligere Klimaforum) er en Facebook-gruppe for diskusjoner og informasjon og en epostliste for oppdateringer. Nettverket kan brukes til å spre informasjon, løfte ideer for nye aktiviteter og få inspirasjon og tips om klimaarbeid!

Bli en brobygger!

Naturvernforbundet jobber for økt samarbeid mellom miljøbevegelsen, fagbevegelsen, trossamfunn, bondeorganisasjoner og andre for en rettferdig omstilling, spesielt gjennom alliansen Broen til framtiden. Du kan bli en brobygger lokalt og nasjonalt! Les mer her.

1.mai-toget med Naturvernforbundet
Klimaaksjon

Klimautvalget

Naturvernforbundet har opprettet et nasjonalt utvalg som skal styre klimaarbeidet.